Welkom
Algemeen
Schilderen
Wandelen
Fietsen, motor rijden
Pension
Groepsruimte
Vakantiehuis
Prijzen en data
Fotoboek
Werk cursisten
Routebeschrijving
Linkpartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantiehuis:

Aan de rand van Marangea, op een terrein van 5000 m, met een eigen toegangsweggetje, verhuren wij ons geheel vrij gelegen vakantiehuis. Met naar alle kanten vrij uitzicht. Het huis is 95 vierkante meter, bevat een goed geoutilleerde keuken, annex woonruimte.

 

zit-woon kamer

 

In een mooie lichte hal bevindt zich het sanitair. Verder staat er in deze ruimte een goed opklapbed.

hal chalet

 

Er zijn 3 slaapkamers, 1 met een 2- persoons bed, een met een stapelbed en 1 met twee 1 - persoons bedden. Er zijn 2 overdekte terrassen, een op het zuiden voor een zonnig ontbijt en een ander op het westen, met een vrij uitzicht over glooiende hellingen met weilanden en bosjes, waar u 's avonds kunt genieten van prachtige zonsondergangen. Het is aan te raden om een verrekijker mee te nemen om nog beter te kunnen genieten van de herten en ree├źn die vaak 's ochtends en 's avonds op deze hellingen grazen.

 

westterras

 

 

 

uitzicht

Winkels, banken, artsen, kortom alles wat u voor uw eerste levensbehoefte nodig hebt is aanwezig in Orgelet, op 5 km afstand van Marangea.

Direct vanuit het huis kunt u allerlei schitterende wandelingen maken. (kaarten en routebeschrijvingen zijn aanwezig.)

 

zicht op vakantiehuis

 

Op 10 minuten rijden ligt het Lac de Vouglans met 3 prachtige stranden. U kunt er heerlijk zwemmen en ook alle andere watersporten kunnen hier beoefend worden. Het "Centre Nautique de Bellecin", een watersportschool, biedt hiervoor een uitgebreid programma. Indien u hierin interesse hebt kunnen wij u een folder van hen toesturen. Verder zijn er talrijke interessante plekken te bezoeken. (documentatie aanwezig). Het huis kan goed verwarmd worden en is dus ook buiten het seizoen een bijzonder geschikte plek om even "bij te tanken".

 

zuid-oost terras